Lämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut Porin seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöpumppuratkaisuistamme!

Lämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut Porin seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöpumppuratkaisuistamme!

Lämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut Porin seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöpumppuratkaisuistamme!

Lämpöpumppujärjestelmä on erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto kodin lämmönsäätelyyn ja sisäilman parantamiseen. Erilaisten pumppuratkaisujen avulla voit hyödyntää auringon suomaa energiaa ja nauttia myös luonnollisen maalämmön eduista. Lämpöpumpuilla voidaan laskea huomattavasti fossiilisten polttoaineiden tarvetta kodin tai muun rakennuksen lämmönsäätelyssä, mikä vähentää samalla kotitalouden tai muun käyttökohteen hiilijalanjälkeä. Ympäristön vähäisempi kuormitus on pitkällä aikavälillä meidän kaikkien etu! Uusinta teknologiaa edustava lämmitys- ja ilmastointiratkaisu on samalla hyvin mukautuva, tehokas ja miellyttävä käyttää. Tilaa lämpöpumppu Porin HT-Asennukselta.

Monitoimiset ja ekologiset lämpöpumput ovat nykyaikaa

Lämpöpumppu ottaa talteen auringosta varastoituvaa lämpöenergiaa ja hyödyntää sitä kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen. Lämpöpumpun tehokkuutta lämmöntuottajana kuvataan lämpökertoimen (COP) avulla, jonka arvoihin vaikuttavat lämmönlähde ja sovellettava lämpöpumpputekniikka.

Älykkäät lämpöratkaisut sopivat erinomaisesti uudiskohteisiin, mutta lämpöpumppujärjestelmä voidaan lähes aina asentaa myös vanhempiin taloihin, jolloin se korvaa saumattomasti ja ekologisesti öljy- tai puulämmityksen. Lämpöpumppu voidaan myös mutkattomasti liittää rakennuksen ennestään olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään ja lämpöpattereihin.

Toimitamme lämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut käyttövalmiina ja asennamme ne myös kohteeseen. Meiltä saat aina rehellisen arvion parhaasta ja kohteeseen sopivimmasta lämpöpumppuratkaisusta.


Saat meiltä mm. seuraavat lämmitysratkaisut:

  • maalämpöpumput
  • ilmalämpöpumput
  • poistoilmalämpöpumput
  • ilma-vesilämpöpumput
  • aurinkoenergian keräimet
  • varaajat


Olemme Jäspi-lämpöpumppujen jälleenmyyjä Porin ja koko Satakunnan seudulla. Lisätietoa tuotteistamme ja lämpöpumppujen eduista löydät myös osoitteesta nibe.fi.

Olemme Jäspi-jälleenmyyjä.

Jäspi